Uvjeti korištenja

Pridržavamo pravo zaštite autorstva za naše sastavljenje, obradu i uređivanje podataka ove stranice, njezin poseban dizajn i grafički izgled te ostala prava intelektualnog vlasništva nad našom internet domenom www.citati-izreke.net. Zaštita koju uživa ova stranica ne proteže se na posebna autorska prava i ni na koji način ne utječe na prava koja postoje na autorskim djelima i predmetima srodnih prava uvrštenim u ovu stranicu. Dopušteno je doslovno navođenje ulomaka autorskog djela (citata) koje je na zakonit način postalo pristupačno javnosti u mjeri opravdanoj svrhom koja se želi postići i u skladu s dobrim običajima.

Sve navedene izreke i citati pripadaju njihovim autorima kao njihovo intelektualno vlasništvo. Ne pridržavamo nikakav autorskopravni zahtjev prema ovim izrekama. Citirajući autore, ne impliciramo nikakav prijenos prava ili odobrenje naše stranice od strane autora.


Ako smatrate da sadržaj stranice na bilo koji način povrjeđuje autorsko pravo kojeg ste vi nositelj ili njegov zastupnik, molimo da nas o tome odmah obavijestite kako bismo uklonili navedeni sadržaj.

Pri sastavljanju ove stranice stremimo točnosti i preciznosti u navođenju izreka i njihovih autora kao i ostalog sadržaja, ali ne smatramo se odgovornima za eventualne nenamjerne pogreške u pisanju i citiranju, kao i pogreške prijevoda.

Citati-izreke.net je stranica posvećena sakupljanju raznih izreka i citata što ne podrazumjeva da se mi sa sadržajem i značenjem tih izreka i citata slažemo ili da iste podržavamo.Kolačići, zaštita osobnih podataka i povjerljivost

Citati-izreke.net može radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva koristiti na ovim stranicama tzv. kolačiće (cookies). Kolačići služe za bolje funkcioniranje web stranice, a funkcioniraju tako da ih web stranica pošalje pregledniku putem kojeg surfate i mogu se pohraniti na vašem računalu. Idući puta kada se pojavite na našem webu, stranica će se s kolačićima brže učitati.

Kolačićima trećih osoba poput Googla  možemo prikupljati podatke o posjećenosti i načinu upotrebe web stranice, vašu IP adresu, podatke kao što su vrsta operativnog sustava koji koristite, jezik kojim se služite, preglednik na kojem surfate i slične podatke. Svi podaci prikupljaju se anonimno i putem kolačića se ne može otkriti vaš osobni identite. Ako ne želite da se na vašem računalu ostavljaju kolačići, obrišite ih ili blokirajte u svom pregledniku. Imajte na umu da brisanjem ili blokiranjem kolačića možda nećete moći vidjeti sve sadržaje web stranice ili vaše korisničko iskustvo neće biti potpuno. Ako želite više saznati o kolačićima i upoznati se s načinima kako rade ili kako ih zaustaviti posjetite stranicu: www.allaboutcookies.org.

Citati - izreke
Najveća baza citata, izreka, poslovica i mudrih misli